Studio

 

JennyStudio on idyllinen jooga- ja pilatesstudio kotimme yhteydessä Espoon Kavallinmäessä, osoitteessa Kandidaatinkuja 8g. Idea studion perustamiseen kodin yhteyteen lähti tarpeesta tuottaa laadukasta, räätälöityä ja helposti lähestyttävää terapiaa, kuntoutusta ja somaattista harjoittelua.

Tarjontaamme sisältyy jousiseinäpilatesta 1-2 hengelle,  laitepilatesta yksilöterapiana reformerilla, joogaterapiaa tai fysioterapiaa yksilö-ohjauksena, joogaa tai pilatesta max 13 hengen ryhmissä, aerial-joogaa 3 hengen ryhmässä, sekä paljon erilaisia kursseja sekä sinulle, että yrityksien tarpeisiin.

 

 

Studiolla on myös pieni kauppa, josta voit ostaa mm. luomuteetä, koruja, Onzien- ja St.Malandran treenivaatteita, joogatyynyjä harjoittelusi tueksi, luomu joogamattoja, sekä muita jooga- ja pilatesharjoitteluun tarkoitettuja apuvälineitä.

Laadukkaan yksilö- ja pienryhmäopetuksen lisäksi voit osallistua erilaisille lyhytkursseille tai viikkotunneille. Voit myös itse kerätä jopa 13 ystävääsi ja tulla viettämään rentouttavan jooga- tai pilatestunnin takkatulen loimussa.

Haluan auttaa sinua voimaan loistavasti kehossasi! Lähde kanssani matkalle kohti tervettä, hyvin linjattua ja toimivaa kehoa, sekä tasapainoista ja iloista mieltä.

 

Tervetuloa <3

 

Uusi JennyStudio toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi matkalle kohti rentoa ja virkeää oloa ja rauhallista ja kirkasta mieltä <3

Ilmoittaudu