Studio

 

JennyStudio on idyllinen jooga- ja pilatesstudio Kauniaisissa aivan Gallträskin kupeessa. Studio sijaitsee kotimme yhteydessä Eteläisellä Heikelintiellä. Idea studion perustamiseen kodin yhteyteen lähti tarpeesta tuottaa laadukasta, räätälöityä ja helposti lähestyttävää terapiaa, kuntoutusta ja somaattista harjoittelua.

Tarjontaamme sisältyy pilatesta 1-3 hlö ryhmissä, laitepilatesta yksilö-ohjauksena tai kahdelle kerrallaan jousiseinien avulla, fysioterapiaa, joogaa 1-3 hlö ryhmissä, aerial-joogaa yksilö-ohjauksena tai kahdelle kerrallaan, sekä joogaterapiaa, joka toteutetaan aina yksilöohjauksena.

Studiolla on myös pieni kauppa, josta voit ostaa luomu teetä, koruja, Onzien-treenivaatteita, joogatyynyjä harjoittelusi tueksi, luomu joogamattoja, korkkisia joogablokkeja, joogavöitä, harjoittelukuminauhoja, joogapyyhkeitä mattosi suojaksi, mattokasseja ym. mukavaa!

Haluan auttaa sinua voimaan loistavasti kehossasi! Lähde kanssani matkalle kohti tervettä, hyvin linjattua ja toimivaa kehoa, sekä tasapainoista ja iloista mieltä.

 

 

7.1.2019 lähtien JennyStudio toimii isommissa tiloissa Espoon Kavallinmäessä. Laadukkaan yksilö- ja pienryhmäopetuksen lisäksi voit osallistua uudella studiolla erilaisille lyhytkursseille tai viikkotunneille. Voit myös itse kerätä jopa 15 ystävääsi ja tulla viettämään rentouttavan jooga- tai pilatestunnin takkatulen loimussa.

 

Uusi JennyStudio toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi matkalle kohti rentoa ja virkeää oloa ja rauhallista ja kirkasta mieltä <3

Ilmoittaudu