Rakastu itseesi 27.-28.4.2019

Alkaa 27.4.2019
Loppuu 28.4.2019

10:00 - 14:00

Kandidaatinkuja 8g

160€

Rakastu itseesi-
Naisten oma kurssi kohti itsensä hyväksyntää ja uljasta ryhdikästä olemusta 🌷

Se miten kohtaat itsesi heijastuu samalla tavalla ulospäin ja näin ollen myös ihmissuhteisiisi, työhösi, lapsiisi ja kaikkeen materian ja aineettoman tasolla elämässäsi. Kuinka paljon meneekään hukkaan energiaa siihen, että olemme jatkuvasti tyytymättömiä johonkin osaalueeseen itsessämme ja puskemme väkisin itseämme tiettyyn muottiin.

Mitä jos voisimmekin vain asettua hymyillen itseemme, katsoa itseä peilistä rakastavin ja ihailevin silmin ja antautua nauttimaan elämän tuomista lahjoista täysin siemauksin? Mikä vetovoima tyytyväisestä ja itsensä täysin hyväksyvästä naisesta lähteekään!

Itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen juuri sellaisena kun olet on avain onnelliseen, riemuntäyteiseen ja nautinnollisen elämään. Tämä kurssi antaa sinulle työkaluja itsemyötätunnon vahvistamiseen, itsensä ehdoitta rakastamiseen, stressin hallintaan, hyvään henkiseen ja fyysiseen ryhtiin, sekä oman naiseuden voiman hyväksikäyttöön.

Käytämme kurssilla erilaisia harjoitusmenetelmiä mm. joogasta, joogaterapiasta, mindfullnesista, pilateksesta, sekä lempeästä tantrasta. Tästä kurssista saat selkeitä vinkkejä pieniin arjen haasteisiin, sekä taianomaisia menetelmiä valjastamaan omat voimasi käyttöösi!

Ota askel kohti itsesi ehdoitta hyväksymiseen ja rakastamiseen ja anna elämäsi täyttyä rauhalla, myötätunnolla, yltäkylälisyydellä ja rakkaudella <3

Kurssi on suunnattu kaikille naisille iästä tai joogataustasta riippumatta.

Kurssipäivät sisältävät tee/kahvipaussin pienen mieltä, sieluja ja kehoa ylevöittävän purtavan kera.

 

Varaa paikkasi kurssille täältä: https://holvi.com/shop/FysioVisio/product/6fe8eb626c4971db13858d36a148b228/

 

Mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntarahalla ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@jennystudio.fi <3

 

Pilates perustaso 28.3.-23.5.2019

read next