Luottamuksen joogaa sunnuntaisin online

Moi 

Näinä aikoina tärkeintä mitä voimme tehdä on pitää huolta itsestämme.

Nyt kun koko maailma on totaalisen sekaisin, monen taloudellinen tilanne vavahtelee ja tulevaisuus on (normaalia enemmän) täynnä kysymysmerkkejä on erityisen tärkeää pitää huolta itsestä kokonaisvaltaisesti perus liikuntojen, ravinnon, ystävien ja ulkoilun lisäksi myös pintaa syvemmällä tasolla. Tilanne nostattaa nyt helposti mieleen paljon pelkoja elämän jatkuvuuteen ja pärjäämiseen liittyen, jolloin keho automaattisesti kytkeytyy paniikkimoodiin ja stressihormonit pumppautuvat verenkiertoomme. Jatkuva uutistulva ja asian jatkuva vatvonta vain lisää vettä myllyyn ja stressin noidankehä on valmis. Tämän tapahduttua vastustuskykymme mitä tahansa pöpöä kohtaan heikkenee.

Joten nyt jos koskaan on huipputärkeää ottaa aikaa itselle ja kääntyä sisäänpäin. Muuttaa pelon ja huolen tuntemukset luottamukseen ja rauhaan. Näin toimiessamme mieli alkaa tuottaa positiivisempaa ajatusvirtaa jolloin hermosto tuunaantuu tälle samalle tasolle ja alkaa tuottaa endorfiineja, dopamiina ja muita hyvänolon hormoneja ja kykymme vastustaa pahispöpöjä kasvaa eksponentiaalisesti.

Haluan antaa sinulle nyt mahdollisuuden kokeilla tätä levollisuuten ja rauhaan asettumista lempeän joogatunnin myötä.

Ohjaan sunnuntaina klo: 11.00- noin 12.15 kaikille avoimen joogatunnit teemalla luottamuksen jooga. Olet sydämellisesti tervetullut kokeilemaan miltä jooga live streamauksella tehtynä toimii sinulle!

Mukaan tunnille pääset tällä Zoomin linkillä:  https://zoom.us/j/281828122?pwd=ZnhYWmVYM292QXpIR2QzY3ZBQnJmQT09

 

Mikäli jooga ja tekniikka osuu ja uppoaa, voit oheisella linkillä tukea toimintaamme kertamaksun muodossa. Kertamaksu on 9,99€ ja voit sen halutessasi maksaa oheisella linkillä <3

https://holvi.com/…/produ…/f33ddec0d511aec38bc683cade0f9016/

Jaa ihmeessä tapahtumaa ystävillesi, jotka voisivat arvostaa ja hyötyä tämän kaltaisesta mielen ja kehon notkistamis-harjoituksesta 

Nähdään liveissä!

Me selviämme tästä(kin)
Olet rakas

Jenny


Kategoriat: jooga

Kommentoi

Ilmoittaudu