Valmennusta verkossa!

Rakastu itseesi!

Rakkaus itseämme kohtaan on suurin voimavara mitä voimme ikinä saavuttaa. Se ei suinkaan ole synonyymi itserakkaudelle. Eikä se suinkaan ole itsekästä. Se on itseasiassa loppupeleissä epäitsekkäin teko mitä voit tehdä.

Perustelen:

Yksilö joka ei rakasta itseään ei myöskään näin ollen hyväksy itseään täysin sellaisena kun on. Tämä hyväksynnän puute aiheuttaa ristiriidan olevan ja toivotun sinäsi välille. Tämä rakkauden puutostila ajaa helposti riippuvaiseksi muiden kannustuksesta (vaikka toki kannustus on tärkeää vaikka rakastaisikin itseään!), hyväksynnästä sekä kasvattaa epävarmuutta. Itseensä liiallisen kriittisesti suhtautuva myös loukkaantuu helposti. Tämä armottomuus itseään kohtaan taas estää hyvin tehokkaasti vapaata itsensä toteuttamista.

Itseään rakastava ja itsensä tunteva ja hyväksyvä yksilö taas luottaa itseensä, omiin päätöksiinsä ja arvostaa omaa osaamistaan. Näin hän myös pystyy palvelemaan muita omalla erikoisalallaan, mitä mahtavimmalla tavalla! Itseään rakastava ja itsensä hyväksyvä säteilee tätä itseen kohdistuvaa rakkautta myös ympäristöön.

Itseään on huomattavasti helpompi rakastaa kun keho ja mieli ovat harmoniassa keskenään. Rauhallinen ja selkeä mieli asuu hyvinvoivassa ja energisessä kehossa.

Tämän teeman ympärille rakentuu www.rakastuitseesi.fi – sivuston ideologia. Sivustolla on pieniä 15-30min harjoituksia, sekä pidempiä verkkovalmennuksia. Tämä sivusto on uusi ja tulee tulevaisuudessa keräämään yhteen eri alojen valovoimiasia valmentajia auttamaan sinua voimaan paremmin, oppimaan tuntemaan itseäsi ja näin rakastumaan itseesi yhä syvemmin.

Tervetuloa mukaan rakastuitseesi- sivuston ensimmäisiin valmennuksiin kohti itsesi hyväksyntää löytämällä kehosi sisäiset voimavarat!

Tutustu lantionpohjan seudun harjoitteisiin täysin ilmaisen minikurssin myötä täältä: https://www.rakastuitseesi.fi/minikurssi-lantionpohjanseutu…

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan <3


Kategoriat: Yleinen

Kommentoi

Ilmoittaudu