Korukurssi 29.11.2019 klo: 17-21.00

Tervetuloa tekemään ihan omaan energiaasi solahtava ja juuri sinun unelmiasi tukeva koru!

Teemme illan aikana koruntekoon valmistavan joogaharjoituksen, valitsemme omaan koruun sopivat kivet joista jokainen tekee itselleen unelmien korun.

Teemme oman korun The Lumous Story korujen Katjan ohjauksessa. Korusi voi olla perinteinen 108 helmen meditaation apuvälineenä käytettävä japamala helminauha tai juuri sellainen helminauha koru jonka itse haluat valita tietyllä kivi määrällä. Kivivalikoimassa vaihtoehtoina on ruusukvartsi, akaatti, jaspis, unakiitti, erilaisia kvartseja, tiikerinsilmä, labradoriitti, rhodoniitti, kunziitti, karneoli, jade, howliitti, Onyksi ja magnesiitti. Katja opastaa sinua jokaisessa valmistusvaiheessa ja saat yksilöllistä apua niin kivien valinnan kuin tekniikan suhteen.

Puolijalokivillä on omat värähtelytaajuutensa ja niitä on käytetty kaikissa kulttuureissa vuosituhansien ajan terapiavälineinä. Opimme päivän aikana erilaisten kivien hoitavista ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista. Jos haluat koruusi jonkin oman amuletin tms. spesiaali kiven voit ottaa sen mukaan ja katsomme olisiko se mahdollista lisätä koruun. Kaikki koruun tarvittavat materiaalit sisältyvät kurssiin. Puoli jalokivi helmet, punontalanka sekä välikoristeiksi käytettävät lisäosat. Saat korullesi mukaan säilytyspussi sekä kuvaukset valitsemistasi kivistä.

Kurssilta saat siis paljon tietoa eri kivilajien vaikutuksista, upean korun, aikaa pysähtyä kuuntelemaan itseäsi, sekä lempeän joogaharjoituksen.

Tarjolla kahvia tai teetä ja pientä naposteltavaa.

Kurssi pidetään JennyStudion tiloissa perjantaina 29.11 klo: 17 alkaen. Olemme varanneet korun tekoon aikaa noin 21.00 saakka, mutta voit lähteä aiemminkin tai jäädä pidemmäksi aikaa riippuen miten korusi valmistuu 🙂

Ilmoittaudu mukaan hintaan 145€ täältä:

https://holvi.com/shop/FysioVisio/product/167ad621ac57a8864d887891a7e1e683/


Kategoriat: Yleinen

Kommentoi

Ilmoittaudu