Rakastu itseesi <3 7.-8.9.2019

Se miten kohtaat itsesi heijastuu samalla tavalla ulospäin ja näin ollen myös ihmissuhteisiisi, työhösi, lapsiisi ja kaikkeen materian ja aineettoman tasolla elämässäsi. Kuinka paljon meneekään hukkaan energiaa siihen, että olemme jatkuvasti tyytymättömiä johonkin osaalueeseen itsessämme ja puskemme väkisin itseämme tiettyyn muottiin.

Mitä jos voisimmekin vain asettua hymyillen itseemme, katsoa itseä peilistä rakastavin ja ihailevin silmin ja antautua nauttimaan elämän tuomista lahjoista täysin siemauksin? Mikä vetovoima tyytyväisestä ja itsensä täysin hyväksyvästä naisesta lähteekään!

Itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen juuri sellaisena kun olet on avain onnelliseen, riemuntäyteiseen ja nautinnollisen elämään.

 

Tervetuloa rakastu itseesi- kurssille 7.-8.9.2019 <3

Tämä kurssi antaa sinulle työkaluja itsemyötätunnon vahvistamiseen, itsensä ehdoitta rakastamiseen, stressin hallintaan, hyvään henkiseen ja fyysiseen ryhtiin, sekä oman naiseuden voiman hyväksikäyttöön.

Käytämme kurssilla erilaisia harjoitusmenetelmiä mm. joogasta, joogaterapiasta, mindfullnesista, pilateksesta, sekä lempeästä tantrasta. Tästä kurssista saat selkeitä vinkkejä pieniin arjen haasteisiin, sekä taianomaisia menetelmiä valjastamaan omat voimasi käyttöösi!

Ota askel kohti itsesi ehdoitta hyväksymiseen ja rakastamiseen ja anna elämäsi täyttyä rauhalla, myötätunnolla, yltäkylälisyydellä ja rakkaudella <3

Kurssi on suunnattu kaikille naisille iästä tai joogataustasta riippumatta.

Kurssi pidetään JennyStudiolla 27.-28.4 lauantaina ja sunnuntaina klo: 10-14.00. Kurssipäivät sisältävät tee/kahvipaussin pienen mieltä, sieluja ja kehoa ylevöittävän purtavan kera.

 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan <3 <3 <3

ILMOITTAUDU MUKAAN HYVISSÄ AJOIN! AIKAISEN LINNUN ETUNA SAAT KURSSIN HINTAAN 160€ ILMOITTAUTUESSASI 31.7.2019 MENNESSÄ. TÄMÄN JÄLKEEN KURSSIN HINTA 175€.

Varaa paikkasi AIKAISEN LINNUN HINTAAN kurssille täältä: https://holvi.com/shop/FysioVisio/product/6fe8eb626c4971db13858d36a148b228/


Kategoriat: Yleinen

Kommentoi

Ilmoittaudu