Äänimaljarentouttajan peruskoulutus 29.-30.6.2019

Tällä kurssilla saat valmiudet pitää sekä ryhmärentoutuksia että tehdä yksilöhoitoja äänimaljojen kanssa. Opettelemme asiaa rentoutumisesta, rentouttamisesta, yksilöpsykologisia tekijöitä rentoutusta tehtäessä sekä saamme vinkkejä moinenlaisten yksilöllisten rentoutusiltojen ja ja -hoitojen konkreettiseen tekemiseen. Opettelemme äänimaljojen käsittelyä monipuolisesti. Kurssilta mahdollisuus myös ostaa maljoja itselleen hoitoja ja rentoutuksia varten! 🙂

Kurssilla saat myös vinkkejä omien tilaisuuksien ja hoitojen hinnoitteluun.

Kurssi toteutuu la-su klo 10-15, jonka jälkeen aikaa valita omia maljoja yksilöllisemmässä ohjauksessa. Kurssin hinta 260€/ sisältää kahvi/tee tarjoilua ja pientä naposteltavaa. Kurssin pitää Heidi Ristseppä. Heidi on joogan opettaja ja joogaterapeutti hänellä on pitkä kokemus äänimaljahoitajan työstä, sekä äänimaljahoitajien kouluttamisesta. Kyselyt kurssin sisältöön liittyen  hristseppa@gmail.com tai 040 5720077 muissa asioissa voit olla yhteydessä Jennyyn info@jennystudio.fi tai 0500 406302.

Ilmoittaudu mukaan täältä:

https://holvi.com/shop/FysioVisio/product/37797f2580a81056103f832de9fc6a10/

Ilmoittatumisesi on sitova, maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset viimeistään 4vko ennen kurssin alkua tai myöhemmin voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan <3


Kategoriat: Yleinen

Kommentoi

Ilmoittaudu