NAISTENPÄIVÄN EHEYTTÄVÄ JOOGAILTA 8.3 klo: 18.30-20.30

Naistenpäivä, mikä ihana syy virkistyä, uudistua, hemmotella, hellittää, rentoutua ja avautua omalle luovuudelle!

Tässä yhä kovin maskuliinisessa työkulttuurissa säilyttääkseen vakuuttavuuden, nainen joutuu usein piilottelemaan feminiinisyyttä ja naamioitumaan miehen kaltaiseksi suoraviivaiseksi suorittajaksi. Tämä rajoittaa sitä luontaista luovuuden virtausta ja kykyä rakkaudelliseen lempeään ja voimakkaaseen johtajuuteen. Saadaksemme tuon luovuuden virtaamaan, tarvitsemme uudistavaa liikettä, rentoutusta syvällä hermoston tasolla, tietoista läsnäoloa, itsemyötätuntoa, sekä kykyä vastaanottaa.

Tällä joogatunnilla teemme buuttauksen itsellemme ja ravistelemme itsemme irti tästä arjen suorittajuudesta. Aloitamme dynaamisella liikkeellä, jonka myötä laitamme energiat liikkeelle. Tämän jälkeen siirrymme hellitysvaiheeseen restoratiivisten asanoiden myötä. Lopuksi otamme vastaan harjoituksen tuomia tuntemuksia, sekä herättelemme aistejamme mm. suklaameditaation ja äänimaljojen hoivaavan vaikutuksen avustuksella.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan <3

 

Ilmoittaudu mukaan täältä:

https://holvi.com/shop/FysioVisio/product/e0061862fa8a8e9d902dd55f42f22e31/


Kategoriat: Yleinen

Kommentoi

Ilmoittaudu