Iloisena ja uteliaana uuteen vuoteen!

Vuosi 2017 on nyt takana ja moni toivoo uuden vuoden tuovan tullessaan muutosta. Vanhat epätoivotut ajatus- ja toimintamallit ovat kuin valtateitä, joita pitkin on niin kovin helppo körötellä. Uusi tapa taas on kuin umpeenkasvanut viidakko (tai pohjoisen havumetsä, mutta käytetään nyt lämpöistä sademetsämielikuvaa ihan huvin vuoksi) jonne on raivattava tie askel askeleelta isolla viidakkoveitsellä. Uuden tavan oppiminen ja sulauttaminen omaan eloon on työlästä ja vaatii useita toistoja (voin sanoa, että kokemusta on .

Joten..

Tehdään muutokset pikkuisin taaperon askelin, vahvasti uskoen tavoiteltavaan muutokseen, sitkeästi ja horjumatta, nauttien matkasta!

”Vahdi ajatuksiasi, niistä tulee sanoja. Vahdi sanojasi, niistä tulee tekoja. Vahdi tekojasi, niistä tulee tapoja. Vahdi tapojasi, niistä tulee luonne. Vahdi luonnettasi, siitä tulee kohtalosi.” Filosofi Laozi (604-531 eKr.)

Kiitos kaikille vuodesta 2017! Tuokoon vuosi 2018 tsunamin lailla rakkautta, terveyttä, vaurautta, kepeyttä, hilpeyttä, tanssahteluja, nauruja, kauneutta, kikatusta, raakakakkuja, matkoja, ja kaikkea mikä ikinä ravitsee ja vie kohti valoa.

 Nähdään studiolla 

 

 

 


Kategoriat: Yleinen

Kommentoi

Ilmoittaudu