Moikka maailma!

Ihan eka, tässä on jennyoga!

Mulla on ollut jo pidempään haave alkaa kirjoittamaan ajatuksiani ylös. Joo, vähän niikuin julkinen päiväkirja, mutta ehkä hieman siistitty versio 😉 Tämän blogin juttu on jakaa tarinoita yrittäjyyden, äitiyden, treenin ja joogan yhteensovittamisesta ja vähän kaikesta muustakin, kuten joitain sielua ja kehoa ravitsevia kasvisruokareseptejä (lähinnä luultavasti erilaisia raakasuklaapalleroreseptejä, ILOVECHOCOLATE!).

Miten pienten lasten äitinä ja yrittäjänä  pystyy edes jotenkin pitämään homman kasassa ja mitä sitten kun ei pysty. Yritän jakaa täällä ajatuksia, ideoita ja vinkkejä elämään tämän päivän tukkaa tuivertavassa menossa. Jos saat täältä jotain, niin hyvä niin, jos et niin en pahastu.

Tervetuloa mukaan!

 

Hymyillen

Jenny


Kategoriat: Yleinen

Kommentoi

Ilmoittaudu